top of page

Podcast: Kalm met Christel

Tijdens de wandelingen merk ik vaak dat maar weinig mensen echt weten hoe ze constructief kunnen ontspannen. Veel mensen zijn zich niet eens bewust van het feit hoe ze ademhalen of hoe ze ontspannen. Toen ik dit bemerkte dacht ik: 'Zou het een idee zijn om zelf een podcast

te maken met door mij gemaakte ontspanningsoefeningen en ook zelf ingesproken?' En ja toen ben ik van start gegaan. Ik vond het wel een beetje spannend. Vinden mensen dit niet gek? Kan ik dit wel? Dus de eerste 3 podcasts stonden al een paar maanden te wachten om gepubliceerd te worden. Ik heb nu eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ze online gezet. Het is een goed begin al vind ik het zelf. Erg leuk ook om te doen. Om ze te maken en dan goed in te spreken. Er staan er nu drie voor je klaar. Ik hoop snel te kunnen uitbreiden. Dus als je tips hebt of verbeterpunten laat mij dat dan vooral weten.

Dus wil jij leren ontspannen en goed ademhalen? Gewoon even tot jezelf komen, al is het maar een paar minuutjes per dag? Even alles lekker de boel de boel laten? Even geen afleiding, geen belletjes of mails. Een rustmoment even helemaal voor jou!

Luister dan mijn podcast Kalm met Christel. Enjoy!!

Klik hieronder op de link om er meteen heen te gaan. Ze staan ook op Spotify, daar kun je me ook volgen en weet je direct wanneer ik weer een nieuwe oefening heb gepubliceerd.


https://anchor.fm/wiezewella

https://open.spotify.com/show/4P6NgUqR7i71l4ZxNYCMEy?si=RzVkawGOQOSK0aPHJOafUw


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Balans

Counselor

bottom of page